top of page

Vraag: Organiseren van bijeenkomsten en personeel uitjes

Bij alle werk- of opdrachtgevers heb ik dingen georganiseerd. Van (medische) bijeenkomsten, personeelsfeestjes tot en met de organisatie van een beurs.



Vraag: wij willen een personeelsfeestje organiseren. Wil jij dit regelen?


"Hoe groot is de groep? In - of outdoor? Wat is er voorgaande jaren al gedaan?"


Organiseren zit in mijn bloed. Graag houd ik dingen onder controle en regel ik zaken tot in detail, zodat een ander er plezier van heeft. Bij Fresenius heb ik een personeelsfeest georganiseerd. Twee zelfs. Een binnen de bedrijfsmuren, waar met het spelen van oude volksspelletjes de strijd met elkaar aangegaan werd. Uiteraard werd er ook aan het innerlijk van de mens gedacht. En een keer outdoor, bij de IJzeren man te Vught. Waar we vlotten moesten bouwen en vuurtjes moesten maken. Teambuiling; enorm belangrijk voor de betrokkenheid en loyaliteit naar de organisatie toe maar ook super effectief voor een goede interne communicatie.


En natuurlijk niet te vergeten alle live whitening sessie die ik heb mogen uitvoeren.

Het event TuinIdee die ik welliswaar marcom technisch mogen ondersteunen maar waar ik ook zeker tijdens het event de nodige zaken moest regelen om iedereen (lees: bezoekers, leveranciers, stakeholders etc.) tevreden te houden.


Bij Merz heb ik middels communicatie en marketing materialen medische bijeenkomsten geregeld. Van locatie, aankleding tot en met het menu.


En laten we niet vergeten dat je als moeder van 2 ook het nodige te regelen hebt, als het gaat om verzorging, het huishouden én een baan hebben...



12 weergaven0 opmerkingen
bottom of page